Veljača 2017.

I ako je veljača najkraći mjeseci u godini, bio je prilično intenzivan! Dana 8. veljače , u Veroni, smo predstavili našu knjigu I proslavili dvadesetu godišnjicu Udruge! Koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su bili nazočni! Nadam se da ćete uživati u čitanju!

Volontiranje u Hrvatskoj se nastavlja! Toni I prijatelji počinju novu turneju: Predstava ” Toni I beskućnik Freddy” bit će u veljači izvedena 7 puta !

Napraviti smo nove murals u O.Š Srdoči, a od 13 do 18 veljače, zajedno s učenicima , oslikali smo 16 panels u srednjoj školi ” Marko Polo”, u Veroni.

Tijekom prvo tjedna veljače, odveli smo našeg prijatelja Rollya na skijanje u Italiju, Passo Tonale ( BS). Bila je to njegova najnovija avantura! Čak je I priču o svom životu ispričao učenicima Tehničke škole ” Ettore Bolisani – Villafranca!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 Per un mondo migliore | Powered by interDesign Studios