Kamp Open Doors, 22.-28.08.

Unatoč žurbi dovršimo naš centar, održali naš međunarodni kamp sa sudionicima iz Engleske, Rumunjske, Njemačke, Mađarske i Italije. Okupili smo ljude i 10 nacionalnosti, povežući tako ljude različitih kultura i socijalnog statusa, objedinjenih zajedničkim ciljem da tjedan posvetimo produbljivanju solidarnosti i da na taj način damo svoj doprinos na svom putu ka pozitivnoj promjeni.

Već prvog dana ujutro započeli smo rad na projektu izrade murala na vrtiću, gdje smo obnovili mural kojeg smo započeli prije nekoliko godina.-

Ostale smo zidove, prekrivene grafitima, oplemenili novim bojama.

Idućeg dana, dok smo nastavili sa oslikavanjem, imali priliku i družiti se u igri s djecom. Njihove odgajateljice i odgajatelji također su bili oduševljeni i zahvalni na svemu što smo učinili za njih svojim dvodnevnim predanim radom.

Večeri su pak bile posvećene raspravi o “Pitanju dana,” koje bismo postavljali ujutro, učenju hrvatskih pjesama koje smo zajedno i izvodili, a zatim smo uvježbavali ples za flash mob.

Organizirali smo i humanitarni posjet karlovačkom području i sa sobom domijeli sreću razdraganih i nasmješenih klaunova u Dom za starije osobe u Nedeščini.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 Per un mondo migliore | Powered by interDesign Studios