Međunarodno volontiranje


 

Od ljeta 2000.godine Udruga organizira međunarodne volonterske kampove za mlade, kako bi oni imali priliku iskusiti intenzivni program volontiranja – život u zajednici i rad s drugim mladima na humanitarnim projektima. Od te davne godine, projekt međunarodnog volontiranja se je značajno proširio, tako da smo, uz pomoć mnogih, uspjeli izgraditi Volonterski centar “Home”.

Volonterski centar nam pruža mogućnost adekvatnog smještaja volontera, te se ovaj program više ne ograničava samo na kampove za mlade, već smo otvoreni za posjete i događanja kroz cijelu godinu – radionice, kampove, duhovne obnove, druženja, vikend posjete itd. Dođite i iskusite sve to osobno!


 

Aktivan početak Nove godine

Toni i Stefano (volonteri iz Italije) pripremaju pakete za podijelu   Od 30.12.2013. do 4.012014., uz pomoć volonterima iz Italije i Hrvatske, uspjeli smo proslaviti doček Nove godine, posjetiti i podjeliti pomoć potrebitima u Vojniću i okolici Rijeke, razveseliti korisnike Pučkog utočišta u Rijeci, te oličiti dva hodnika u psihijatrijskoj bolnici Lopača. Uživajte u fotografijama koje slijede!

Pregled aktivnosti 2011.

Pregled aktivnosti 2011.   

Tromjesečni izvještaj o projektu duhovnu obnovu

Feb2010CTSeminarSteve   

Od Siječnja do Travnja 2010

Clown Therapy Seminar

more »

Welcome to our new site

   Hope you enjoy it. Please be patient as it is still under construction. Thank you.
« Page 1 »

Copyright 2012 Per un mondo migliore | Powered by interDesign Studios